torstai 31. joulukuuta 2015

Ihanaa uutta vuotta ja mistä minut löytää

Eilen minulla kolahti aamulla postiluukusta iloinen yllätys, uusin Anna-lehti. Osa onkin jo tietoinen tästä, kun eilen kerroin tämän mm. Cambridge valmentajan facebook sivuillani. Tämä juttu tehtiin muutama viikko takaperin kotonani. Tämä oli ihka ensimmäinen lehtijuttuni ja aivan mahtava kokemus. Toimittaja Elisa Hurtig ja valokuvaaja Mirva Kakko olivat todella upeita ja ammattitaitoisia. Reilun tunnin aikana kerettiin jutella paljon ja kuvakin ottaa. Olin jo valinnut mieleiset vaatteet, mutta kuvasta haluttiin toiminnallinen. Koska ulkona satoi vettä kaatamalla, en päässyt poseeraaman juoksuhommissa,  joten nappasin kaapista foam rollerini ja rullailin sen kanssa. Jos ette ole kokeilleet, niin suosittelen kokeilemaan. Auttaa todella hyvin mm. selkäkipuihin.

Enpä olisi koskaan uskonut, että sanani löytyvät Anna-lehden kannesta


Tämä juttu ei ole toivottavasti ensimmäinen ja viimeinen lehtijuttuni :-) Sain myön kunnian olla nainen.com sivuston tammikuun Supernainen. Tätä haastettulua oli myöskin kiva tehdä ja mielestäni todella onnistunut. Vaikka koen välillä vaikeaksi antaa itsestäni todella paljon, paljon muiden silmille nähtäväksi ja luettavaksi, on silti ihanaa saada palautetta, että voin omalla esimerkilläni insipiroida muita muutokseen. Juuri sen takia haluan antaa itsestäni paljon ja myös sen takia teen tätä työkseni <3 Koen, että jakamalla omia kokemuksiani, saan teiltä paljon ja innostun aina uudelleen, kiitos siitä!


Nainen.com sivuston jutun pääset lukemaan TÄSTÄ


Ihanaa uutta vuotta kaikille! Tehdään ensi vuodesta yhtä mahtava ja onnistunut, kuin tästä vuodesta!

Jos olet tehnyt uudenvuoden lupauksen laihtua, aloittaa elämäntaparemontin, niin autan jokaista tapani mukaan sata tuulilasissa onnistumaan! Tästä pääset varaamaan minulle ajan Cambridge valmentaja Pia Piltz. Ensi vuoteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti