torstai 3. joulukuuta 2015

Näin palkitsin itseni painonpudotus urakan jälkeen!

Kuvaaminen on näillä auringonvaloilla todella haastavaa. Ainut kohta meidän asunnossa, jossa valo oli edes hieman potentiaalinen, oli tämä sohvan nurkkaus. Niimpä pyysin miestäni ottamaan minusta muutaman kuvan!

Arpi on parantunut hyvin ja mikä parasta, se on niin alhaalla, että sen saa helposti peitettyä alushousuilla tai bikinin alaosalla. Jos malli on vähän matalampi, arpi saattaa vähän pilkistää kyljistä. Mutta tämä ei minua haittaa ollenkaan ja arpihan vaalenee huomattavasti ensmmäisen vuoden aikana ja ajan kuluessa muutenkin, joten ehkä vuoden päästä sitä ei huomaa enää juuri ollenkaan. Kuvissa arpeni näyttää punaisemmalta kuin mitä se oikeasti on. Minulla on Betadine rasvaa, joka on väriltään oranssia.

Seuraava tavoite on aloittaa urheileminen pikku hiljaa tammikuussa ja palauttaa kunto sille tasolle missä se oli ennen leikkausta, sekä saada kroppaa kiinteämmäksi. Tiputetut kilot näkyvät ikävästi reisissä ja pakaroissa, joten pyhitän seuraavan vuoden niiden kiinteytymiselle. Katsotaan kuinka paljon liikunnalla saa aikaan.

Edellisessä postauksessa kerroin omia tuntemuksiani ja tässä pääsette näkemään millaisen muutoksen leikkaus sai aikaan ulkoisesti. Ja kyllä, tämä oli minun palkintoni itselleni! Olin päättänyt sen jo
pitkän aikaa sitten ja parempaa palkintoa en olisi voinut saada. Eli tässä kuvapläjäys, olkaa hyvä :-)








Pyysin miestäni ottamaan lähikuvan mahasta ja tässä tämä mieheni versio ;-)


Tiedän, että siellä ruudun takana on muutamia, jotka harkitsevat ainakin abdominoplastia leikkausta. Joten, jos jollain  on kysmyksiä leikkaukseen liittyen, niin vastaan kyllä mielelläni. Älkää siis epäröikö ottaa yhteyttä!

4 kommenttia:

  1. Heippa!
    Tosi hienolta näyttää muutos, vau! Sulla on tullut vyötärökin nyt esiin, varmasti tulee vielä paremmin kun kaikki turvotukset laskee :)
    Mä olen menossa abdominoplastiaan ensi viikolla, menen Jyväskylään Sairaala KL:ään. Vähän jännittää! Oon kolme vuotta tätä suunnitellut, mutta piti kaikki lapset tehdä ensin ;) olis mukava vaihtaa ajatuksia tästä operaatiosta!

    VastaaPoista
  2. Wau, upealta näytät! Saanko kysyä, että missä kävit leikkauksessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Saa kysyä :-) Kävin Helsingin sairaala KL:ssä!

      Poista
  3. Kiitos! Laita vain sähköpostia tulemaan, niin voimme vaihtaa kokemuksia! Toivottavasti leikkauksesi meni hyvin :-)

    VastaaPoista