maanantai 19. lokakuuta 2015

Saanko esitellä roikkuva röllykkäni

En olisi ikinä uskonut tekeväni tätä, never ever! Mutta tässä minä olen, epätäydellinen minä. Matkalla kohti sitä kaikkien haluamaa graalin maljaa eli itsensä hyväksymistä.


Pohdin, väänsin ja käänsin ja vielä kerran mietin. Julkaisenko ennen ja jälkeen kuvat. Tämä, jos jokin on henkilökohtainen asia ja arka paikka. Laittaa nyt omia puolialastomia kuvia blogiin! Ajatuksena aivan järkyttävän vastenmielinen. Mutta sitten toisaalta, haluan näyttää avoimesti muutoskuvani, vain siksi, että ehkä kannustan jotain muutakin ottamaan härkää sarvista ja tekemään tämän itsensä vuoksi.

Ja voin muuten kertoa, että on ihan pirun hanakalaa seistä töissä peilin edessä alusvaatteisillaan ja yrittää ottaa itsestään kuvia. Exrta vaikeaa siitä tekee se, että yrität ottaa kuvia siitä sinun epäkohdastasi, siitä mitä yrität aina piilotella parhaasi mukaan (tässä se on nyt kirjaimellisesti nostettu esille). Jokainen meistä haluaa näyttää kuvissa aina parhaaltaan, usein kuulee "ota vielä yksi kuva, mulla oli ihan kamala ilme tossa/ mä näytän tossa ihan läskille/ mun kaksoileuka paistaa tossa kuvassa" You name it, me naiset kyllä viat keksimme itsestämme. Jos et usko, niin kokeile ottaa sinun mielestäsi huonoimmasta kohdastasi kuva ja näytä se jollekkin. Toisaalta, kun kuulemme joltakin muulta, että emme me ehkä olekkaan niin epäyädellisiä kuin omassa mielessämme kuvittelemme olevamme, voisimme oppia olemaan armollisempia itseämme kohtaan.



Toisaalta juuri näitä kuvia minä itsekkin eniten kaipaisin ennen leikkausta ja silloin, kun mietin leikkaukseen menemistä. Googlettelin monta päivää mitä oudoimmilla hakusanoilla, että näkisin kuvien muodossa ihmisten tarinoita heidän vatsaleikkauksistaan. Ihminen on utelias eläin ja tiedon janoinen.

Nämä kuvat ovat täysi vastakohta niille trendikkäille bikinifitness kuville joita sosiaalinen media nykyään tursuaa. Ehkä olisi hyvä, että jokainen meistä julkaisisi yhden kuvan itsestään. Näin näkisimme, että jokainen meistä on erilainen, kaunis omalla tavallaan ja kaikkien ei tarvitse sopia samaan muottiin. Tälläinen haaste taisi itseasiassa jo pyöriä blogeissa viime syksynä :-)

Täytyy hokea itselle tässä tilanteessa samaa mitä sanon aina asiakkailleni "tämä on nyt se tilanne mistä lähdetään"!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti